Yellow Promo

Cultuur | Visie | Producten |Productcategorieën |Productmerken 


We zijn begonnen 8 jaar geleden in de Workwear en inmiddels uitgegroeid naar een BVBA met een zeer gezond netwerk aan business relaties en mooi netwerk aan klanten. We kennen een obsessieve focus op klanttevredenheid gebaseerd op een drietal kernwaarden: bijzonder, flexibel en afspraak is afspraak.

We groeien hard en er komen steeds meer nieuwe klanten en producten bij waarmee we een uitzonderlijke positie bekleden in de markt. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze visie omarmt, ons bedrijf begrijpt en ons concept kan uitdragen.

Bijzonder betekent ook verwachtingen overtreffen. Iets anders doen dan een ander. Net dat stapje extra zetten. Door een persoonlijk advies te geven of door een cadeautje te sturen. Door klanten te laten lachen. Het woord "bijzonder" zegt al veel.

Yellow Work verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de Europa in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van de business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed.

Visie

Graag willen we met Yellow Promo een toonaangevende organisatie worden in Europa zonder daarbij de grote merken te benadelen, maar wel met de juiste prijs-kwaliteit verhouding top-producten in de markt te zetten. 

Producten

Wij wensen graag kwalitatieve producten te verkopen op het gebied van Workwear waarin een onderscheid wordt gemaakt in corporate, premium en casual. Een breed assortimtent om zo diepgang te verkrijgen in deze wereld. Voor alle partijen in deze branche van betekenis te kunnen zijn. De diepte die we opzoeken uit zich in een zeer goede prijs-kwaliteit, welke onze klanten ten goede komt. 

Productmerken

Yellow Promo Services

Services

Verkoop

Verkauf

Sales
Ventes

Klanten Service

Kunden Dienst

Customer Services
Services Client

Zakelijke Services 

Geschäft Dienst

Business Services

Affaires

Financiele Service

Finanz Service

Finance Services

Service Financiers

Contact

Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet totdat je idee perfect is, want in onze markt ben je dan te laat.

Yellow Promo wordt iedere dag groter en leert ieder dag bij. Stap voor stap worden we steeds een beetje beter.Dit kan alleen als je je afspraken nakomt en blijft nakomen. Vandaar ook de uitspraak die hoog in ons vaandel staat: afspraak is afspraak.