Zakelijk

Terug naar de Yellow. Promo 

Klantenservice

Contact

Klachten

Zakelijk

Nieuwsbrief

 

Bestellen
Vragen over uw bestelling kan via  klantenservice@yellowpromo.eu

Betaling mislukt of geweigerd? Betaal anders of bel 0031 (0)629 16 10 15

Facturen
Terugbetalingen & overige vragen via finance@yellowpromo.eu

 

YELLOW PROMO Zakelijk

Het plaatsen van bestellingen maken we het voor jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we u een aantal aanvullende opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor u als zakelijke klanten ook mogelijk specifieke offertes op te vragen, reguliere te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen wanneer Yellow Hirsch u daarvoor akkoord heeft gegeven.

 Supersnelle service

 Uw eigen accountmanager, die voor u achteraf betalen en kortingsmogelijkheden kan aangeven.

Bel gelijk uw account manager om kennis te maken

+31 (0)629 16 10 15

 Maandag tot en met vrijdag 08:00 - 17:30 uur zakelijk@yellowpromo.eu

Zakelijke voorwaarden

Is de bestelwaarde hoger dan € 1000,- of wil je meer dan 10 stuks bestellen? Dan maken we graag een offerte voor je. Ben je akkoord met de offerte? Dat zien we graag uw schriftelijke bevestiging tegemoet.

We begrijpen dat i als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die langer dan 1 jaar hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck, waarvoor u bij uw aanvraag inmiddels heeft geautoriseerd.

Kortingsmogelijkheden

We bieden productadvies dat aansluit op uw bedrijf en je wensen, waarin de prijs in de vorm van een staffelkorting zal worden gepresenteerd. De offerteaanvraag kan In veel gevallen telefonisch maar kan ook per email geschieden. In beide gevallen zorgen wij voor een passend advies en een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een offerte referentienummer worden toegevoegd voor uw administratie. Offerte aanvraag kan bij sales@yellowpromo.eu

Achteraf betalen

Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Voldoet uw bedrijf aan de belalings & krediet voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door te bellen of mailen naar onze accountmanager, of via de website.

Bel gelijk jouw account manager om kennis te maken.

+31 (0)629 16 10 15  Maandag tot en met vrijdag 08:00 - 17:30 uur  zakelijk@yellowpromo.eu

HEB JE NOG VRAGEN?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar
of T +31 (0)629 16 10 15 tot 18:00 uur van Ma t/m Vr

Onze klantenservice is per email tot 23.59 uur geopend.